Nieuwe Aston Martin Vanquish

Ik heb weer een beauty voor jullie die ze mij altijd wel eens mogen cadeau doen voor mijn verjaardag… De nieuwe Aston Martin Vanquish. Wauw.

James Bonds favoriete automerk gaf z’n ultieme klassebak een update en deze ziet er nu nog beter uit dan voorheen. Het prachtig gestroomlijnd model is gebleven maar werd volledig geoptimaliseerd, zowel vanbuiten als binnenin. Van 0 naar 100 km gaat in een waanzinnige 4.1 seconden, en met 573 pk heb je eigenlijk weinig anders meer te wensen. Ook het interieur laat niets te wensen over. Prachtig leder, volledig elektrisch te bedienen, comfortabele bediening – en dat is allemaal standaard…

Als ik dan toch mag zagen, moet ik zeggen dat ik het logo dat is aangebracht niet zo mooi vind… Een auto als deze heeft eigenlijk helemaal geen namen nodig – je ziet zo ook wel dat het een prachtding is. Een Aston Martin is een eigen stukje kunst.

Ik neem aan dat dit filmpje voor zichzelf spreekt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *