De nieuwe BMW iX M60 kort voorgesteld

De BMW iX M60 is een elektrische SUV van het Duitse automerk BMW. Het is de vlaggenschip SUV van BMW en is ontworpen om te concurreren met andere elektrische luxe SUV’s zoals de Tesla Model X en de Audi e-tron.

De BMW iX M60 is uitgerust met twee elektromotoren, één op de vooras en één op de achteras, waardoor het een vierwielaandrijving heeft. De elektromotoren leveren samen 516 pk en een koppel van 738 Nm, waardoor het voertuig een topsnelheid van 200 km/h kan behalen en in slechts 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h kan accelereren.

BMW IXM 60

Het voertuig heeft een actieradius van meer dan 600 km volgens de WLTP-cyclus en is uitgerust met een 100 kWh batterij die in slechts 40 minuten tot 80% op te laden is met een snellaadstation. Dit betekent dat u snel en gemakkelijk kunt opladen tijdens lange ritten.

Het interieur van de BMW iX M60 is voorzien van de nieuwste technologieën en is ontworpen met comfort en luxe in het achterhoofd. Het is uitgerust met een grote 12,3 inch infotainment-scherm en een digitale instrumentencluster, evenals comfortabele stoelen en een panoramisch glazen dak.

Al met al is de BMW iX M60 een indrukwekkende elektrische SUV die de prestaties en luxe van een traditionele SUV combineert met de voordelen van elektrisch rijden. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische SUV met uitstekende prestaties en een hoog niveau van comfort en luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *