Dartz Black Snake: waanzinniger kan niet.

Ik heb nu al veel foute auto’s gezien in mijn leven. Zo gaat dat als je een autofanaat bent. Toegegeven, de meeste van die foute auto’s heb ik online gezien. En deze wilde ik nu toch graag even met jullie delen. Op de website van Top Gear hadden ze het over de Dartz Black Snake. Veel fouter dan dit wordt het niet. Een overzichtje.

dartz black snake

  • De motorkap heeft een snakeskin motiefje in bladgoud. (Eigenlijk moet ik hierna al niet meer verder gaan, right? :D)
  • Je kan kiezen voor een logo ontworpen door Damien Hirst: een bulldog met wat diamandjes errond. (Yes, serieus.)
  • De chassis is gebaseerd op een Mercedes GL 63 AMG. AMG met een 5.5 liter V8 aan boord. Van nul naar honderd in minder dan 5 seconden.
  • Het interieur kan je kiezen: slangenleer, krokodillenleer, struisvogel, … Voetmatjes van witte haai? Zeker hoor. (Wàt?)

Compleet geschift dus eigenlijk ja. Ze bieden verder ook nog een geweldige verzekering. De eerste twee jaar krijg je maandelijks 56 gram premium Mottra kaviaar aan je deur geleverd en er zijn ook verschillende types vodka te kiezen. Dat overtuigt toch iedereen?

Wie schrik heeft voor de Antwerpse patsers-jagers kan dit soort auto dus beter niet kopen. Kost is trouwens 1 miljoen dollar, dus eigenlijk geen eens 1 miljoen euro. Koopje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *